blog

Bla bla blog

Blijf op de hoogte

Check onze nieuwsbrief

Webdesign
5 min
leestijd

Hoeveel kost een website?

Je wilt een website laten maken, maar je hebt geen idee wat de prijs van een website is? We sommen even alle vaste en vrijwillige kosten voor je op.
File management
5 min
leestijd

Kies het juiste bestandstype voor je logo

Je hebt een logo. Great. En je hebt het in een heleboel verschillende bestandstypes. Great great. Welk bestand kies je voor welke situatie?
Grafisch ontwerp
15 min
leestijd

Wat is een huisstijl? De 7 visuele bouwblokken van je merk

De huisstijl is het karakter van je onderneming. Het omvat alle visuele elementen waarmee je je kenbaar maakt zoals het logo, de kleuren, lettertypes, patronen, foto’s en illustraties. We overlopen.
Grafisch ontwerp
5 min
leestijd

Hoe pak je een branding aan? Branding in 5 stappen

Voor een meer praktische benadering van branding gaan we aankloppen bij Michael Johnson die een handige gids schreef Branding in five and a half steps. Daarin beschrijft hij 5,5 stappen om aan branding te doen. Wij bespreken er vijf van.
Content Creation
10 min
leestijd

Wat is seo-copywriting? Tips om hoger te komen in Google

Seo-copywriting is het schrijven van kwalitatieve en waardevolle webteksten die je pepert met zoektermen zodat mensen ze gemakkelijk kunnen vinden en graag zullen lezen.
Grafisch ontwerp
5 min
leestijd

Je lay-out trekt op niets: 8 tips om dat te verhelpen

Een tekst vormgeven lijkt gemakkelijker dan het is, maar niets is minder waar. Je moet tijdens het opmaken van je tekst en het ontwerpen van je layout met veel rekening houden. We overlopen.
Grafisch ontwerp
8 minuten
leestijd

Soorten lettertypes herkennen is minder moeilijk dan je denkt

Lettertypes to the left of you. Lettertypes to the right of you. Lettertypes zijn overal. In alle soorten en gewichten. We mogen daar dankbaar voor zijn, want een goed gekozen lettertype communiceert onze geschreven boodschap net dat ietsje duidelijker.
Grafisch ontwerp
5 min
leestijd

Hoeveel kost een logo?

Hoeveel kost een logo? Een eenduidig antwoord is er niet. Je hebt de keuze volledig in eigen handen. De vraag is eerder: hoeveel wil je erin investeren? Wij helpen je in ieder geval een goede afweging maken.