copywriter gent

Selling by telling

Jouw merk is een boeiend verhaal dat verteld mag worden. BousBous is een copywriter uit Gent die gespecialiseerd is in teksten schrijven voor kleine en grote ondernemingen. We helpen jou mee te informeren, overtuigen en inspireren

soorten copywriting

Wat schrijven we?

Webteksten

Ga voor een website die ter zake doet, strak is geschreven en nieuwe klanten overhaalt. Laat je potentiële klanten niet afknappen op belegen teksten of kromme zinnen.

Brand copywriting

Wat is de tone-of-voice van je merk? Is je boodschap voldoende gericht op je doelpubliek? Zitten vorm en inhoud voldoende op een lijn? Wij helpen je al je merkboodschappen te vertalen in de stijl van je brand.

Blogposts en nieuwsbrieven

Geen tijd om elke week of maand iets nieuws uit je toetsenbord te tikken? Laat het aan ons over. Het resultaat? Meer online aanwezigheid, meer geloofwaardigheid, meer klanten.

To-the-point teksten

Heldere copy speelt bij ons de hoofdrol: less is more. We gaan voor content die ter zake doet, strak is opgesteld, maar met voldoende luister mensen weet te verleiden.

Een duidelijke boodschap, to-the-point gecommuniceerd

Overtuig meer klanten met je online marketing

Content marketing die over iets gaat

Seo-copywriting om meer bezoekers op je website te krijgen

Op maat gemaakte content die is afgestemd op je merk en doelpubliek

Copywriter uit Gent die aandachtig luisters naar je noden

ons proces

Hoe pakt deze copywriter uit Gent het aan?

Schrijven gebeurt niet in 1-2-3. Een doordachte aanpak is altijd aan te raden.

Kennismakingsgesprek

Een gemoedelijke gesprek verheldert alles. Je doet uit de doeken waar je project over gaat, wat er allemaal moet geschreven worden en welke tone-of-voice je wilt.

Voorbereiding

Een goede voorbereiding is de sleutel tot een vlotte schrijfopdracht. Wij doen onze research, gaan aan de slag met alle info die jij ons verschaft en brengen structuur aan waar nodig. Schrijven we een webtekst? Dan doen we ook een grondige keyword research.

Schrijven, schrijven, schrijven

We beginnen met schrijven. Soms gaat dat snel, meestal ietsje trager dan gedacht. Maar de aanhouder wint en we zetten onze tanden in deze opdracht. 

Schrappen, schrappen, schrappen

We laten de tekst rusten. Haast en spoed is zelden goed. Vooral bij copywriting. Daarna herlezen we onze tekst en schrappen we lustig. Brevity is niet alleen the soul of wit, maar ook van goede teksten. 

Feedback

Dan is het aan jou! Zonder feedback is deze Gentse copywriter niets. Daarom lees jij de teksten grondig na en geef je opmerkingen waar nodig. Wij gaan daarmee aan de slag om de tekst naar zijn finale vorm te kneden. 

Klaar

De tekst gaat ter perse: je post het op je website, giet het in een brochure of doet ermee wat je wil.

zoekmachineoptimalisatie

Kom hoger in Google
met seo-copywriting

Je kan als hedendaags bedrijf geen kant meer uit zonder seo-marketing en seo-copywriting. Maar wat is de betekenis van seo?

Seo — niet te verwarren met sea — staat voor Search Engine Optimalisation en alles draait om het optimaliseren van je zoekresultaten in Google en andere zoekmachines. Simpel gezegd: hoger komen in Google. 

copywriter met oog voor kwaliteit

Goeie content eerst

Hoe doen we dat? Door nuttige en boeiende content centraal te stellen en te focussen op bepaalde zoektermen. We richten zo onze pijlen op mensen die dat willen.

Door je op bepaalde zoekwoorden te richten en er kwalitatieve teksten over te schrijven, bereik je heel wat mensen die specifiek op zoek gaan naar je service of product.

online marketing

De voordelen van seo-copywriting

Seo-copywriting heeft heel wat voordelen:

Je verhoogt het organische verkeer naar je website

Conversieratio's of conversion rates gaan de hoogte in

Je merk krijgt meer meer bekendheid en vergroot je online marktaandeel

Je krijgt meer gerichte leads

Seo-copy zorgt voor meer online autoriteit en zichtbaarheid van je bedrijf of blog.

testimonials

Goeie gossip

Federik Vercammen van Humm
"
Al vier jaar onze vaste partner voor web, huisstijl en copy. BousBous heeft onze zaak naar een hoger niveau getild en blijft dat doen, keer op keer. Altijd paraat met een glimlach, professioneel en correct. Thanks B!

Frederik Vercammen

Zaakvoerder Humm

Kris Binon van Flam3D
"
Thomas van BousBous heeft in twee zinnen begrepen welke boodschap je wil brengen aan je doelpubliek, en hoe je dat dan vertaalt in een gepaste look & feel. Professioneel topwerk! Werk bij hem neerleggen is geen kost maar een investering.

Kris Binon

Flam3D

Mattias Demol van Coachingent
"
Thomas Boussy is naast een goede ontwerper, designer en copywriter ook een fijne man om mee samen te werken. Altijd luisterbereid, mee-denkend en creatief "open" om het beste uit jezelf en je zaak te halen.

Mattias Demol

Zaakvoerder CoachinGent

FAQs voor copywriter in Gent

Hoeveel kost een copywriter uit Gent?


Elk project is uniek. Om een prijsvoorstel op maat te krijgen, boek je best een online kennismakingsgesprek. Dat is gratis en vrijblijvend.

Voor we van start gaan met een opdracht geven we een duidelijke prijsinschatting van je project. We houden ons daar goed aan. Zijn er onvoorziene omstandigheden die de prijs omhoog duwen? We communiceren daar duidelijk op voorhand over. We vermijden onaangename verrassingen.

Kunnen we jullie ook inhuren als freelance copywriter?

Dat kan. Neem contact met ons op voor meer info omtrent freelance opdrachten.

Schrijven jullie ook in andere talen?

We nemen enkel schrijfopdrachten aan in het Nederlands en Engels. Geen Frans, Duits of Spaans dus.

Jullie zijn copywriters in Gent, maar kunnen ondernemingen buiten Gent ook steunen op jullie diensten?

Tuurlijk! Wij zijn misschien copywriters uit Gent, maar zijn beschikbaar voor alle ondernemingen in Vlaanderen en Nederland.

copywriter gent

Strakke teksten.
Gegarandeerd.