Vragen, antwoorden
en een woordje uitleg over ons

Weet je nog die keer toen je voor de spiegel stond, helemaal opgedirkt, en dacht “fuck ja, ik zie er goed uit”? Zo willen wij je laten voelen. Niet vestimentair, maar brandingmentair (sorry). Niet over jezelf, maar over je onderneming.

Faq ons

Veelgestelde vragen

Wat zijn onze prijzen?

Elk project is uniek. Om een prijsvoorstel op maat te krijgen, boek je best een online kennismakingsgesprek. Dat is gratis en vrijblijvend. 

Branding- en webdesignprojecten starten vanaf 4.000 euro (excl. btw).

Voor we van start gaan met een opdracht geven we een duidelijke prijsinschatting van je project. We houden ons daar goed aan. Zijn er onvoorziene omstandigheden die de prijs omhoog duwen? We communiceren daar duidelijk op voorhand over. We vermijden onaangename verrassingen.

Rekenen we per uur?

Nee. We maken op voorhand altijd een prijsvoorstel. Jij weet dus perfect hoeveel de opdracht zal kosten.

Hoe lang duurt een project?

Branding- en webdesignprojecten duren enkele maanden .

Afzonderlijke grafische opdrachten zijn meestal geklonken in minder dan een maand. Het hangt natuurlijk af  van het soort opdracht. Voor we een project opstarten, informeren we je over de geschatte tijdsduur. 

Weet: haast en spoed is zelden goed.

Hoe verloopt ons proces?

Voor brandingopdrachten volgen we een afgelijnd proces

Voor andere projecten verloopt dat ietsje anders. We baseren ons dan op de gesprekken die we hebben gevoerd en op je huisstijl of bestaande ontwerpen.  Vervolgens ontwerpen we enkele ruwe schetsen die je kan bekijken. Je kiest de look waar je het meest gelukkig mee bent en wij nemen het vanaf daar. We tweaken en verfijnen het ontwerp waar nodig. Wanneer je helemaal tevreden bent met het resultaat, maken wij het ontwerp definitief: we maken alle printwerk drukklaar en alle digitaal wek swipeklaar.

Welke diensten bieden we aan?

Branding, webdesign, grafisch ontwerp en content creation.

Heb je nog vragen?

Aarzel niet om ze ons te stellen. We zijn er om te helpen.